Om föreningen Våra delägare In- och utbetalningar Aktuella räntor Kalkylera Kontakta oss
Startsidan » Nyhetsbrev » 2022-07-08
 

Nyhetsbrev #2022|01
2022-07-08 | NYHETSBREV

 Vi har nu åtminstone tillfälligt lämnat coronapandemin bakom oss även om det är fortsatt osäkert kring höst och vinter. Vår omvärld har tyvärr förändrats ytterligare med situationen av Rysslands invasion av Ukraina.

 Vad det gäller sparkassans verksamhet kan vi ana en viss försiktighet med något färre transaktioner och låneförfrågningar. Styrelsen följer såklart världsläget och hur det kan komma att påverka föreningens verksamhet.

 Föreningen har nu utrymme att välkomna nya medlemmar så berätta gärna för era kollegor om föreningen och vad den står för. Förutsättning för föreningens långsiktiga verksamhet är att löpande få in nya medlemmar som är aktiva genom att spara och/eller låna. Likviditeten i föreningen är för närvarande god så det finns utrymme att godkänna nya lån.

 Vi försöker hela tiden följa det allmänna ränteläget och marknaden och vi måste vara konkurrenskraftiga i förhållande till banker och övriga utlåningsinstitut. Med Riksbankens senaste räntehöjningar ökar sannolikheten att sparkassans räntor kommer justeras men för närvarande är dessa oförändrade.

Borgenslån – oförändrat

Lån mot pant – 1,34 %

Kapital – 1,00 %

 Avslutningsvis är nu nya reviderade stadgar antagna. Sparkassan har med detta fått mer moderniserade och bättre verksamhetsanpassade stadgar vilka nu finna tillgängliga på hemsidan.

Med detta vill Styrelsen önska Er alla en härlig, skön sommar.

 
Relaterade länkar
Nyhetsbrev #1 i PDF format
 
Sjunde Polisdistriktets Sparkassa, Ekonomisk förening
106 75 Stockholm
© Sjunde Polisdistriktets Sparkassa 2012
Hemsidan är producerad av Kostas Fraggidis