Om föreningen Våra delägare In- och utbetalningar Aktuella räntor Kalkylera Kontakta oss
Startsidan » Nyhetsbrev » 2021-07-05
 

Nyhetsbrev #2021|02
2021-07-05 | NYHETSBREV

Sommar, semester och vi ser förhoppningsvis ljuset i Coronatunneln. Coronapandemin är fortfarande del av vår vardag och vi kommer säkert få leva med sviterna av den under lång tid men känslan finns att vi är på väg tillbaka till det som var innan pandemin bröt ut.

Vad det gäller Kassans verksamhet kan vi inte se att den påverkats i någon större utsträckning, något färre transaktioner och låneförfrågningar men i övrigt har verksamheten fortsatt i vanlig takt. Som ni alla vet blev vår verksamhet godkänd av Finansinspektionen strax före jul förra året så framtiden för Kassan och vår verksamhet känns betydligt tryggare.

Innan vi fick besked av Finansinspektionen var vi avvaktande till att bevilja nya delägarskap och nya lån men nu finns utrymme att både ta emot fler delägare/medlemmar och bevilja lån då vi har god likviditet.

I våras beslutade vi justera våra räntor för både in och utlåning. Vi försöker hela tiden följa det allmänna ränteläget och marknaden och vi måste vara konkurrenskraftiga i förhållande till banker och övriga utlåningsinstitut.

Borgenslån – oförändrat

Lån mot pant – från 1,69% ner till 1,54%

Kapital – från 1,40% ner till 1,20%

Styrelsens verksamhet kommer under resten av året fokusera på förändring av stadgarna för bättre anpassning till dagens verksamhet, samt se över hemsidan och våra blanketter. Med detta vill Styrelsen önska Er alla en härlig, skön och glad sommar.

 
Relaterade länkar
Nyhetsbrev #2 i PDF format
 
Sjunde Polisdistriktets Sparkassa, Ekonomisk förening
106 75 Stockholm
© Sjunde Polisdistriktets Sparkassa 2012
Hemsidan är producerad av Kostas Fraggidis