Om föreningen Våra delägare In- och utbetalningar Aktuella räntor Kalkylera Kontakta oss
Startsidan » Nyheter » 2020-06-20
 

Sommarbrev 2020
2020-06-20 | NYHETER

Det går inte att skriva ett nyhetsbrev utan att nämna Corona. Vi står alla inför en sommar som kommer upplevas med annan inramning än vad vi är vana vid. Vi står inför nya utmaningar med planering av resor, träffar och aktiviteter som vi tidigare kanske tagit för givet och som vi inte behövt reflektera så mycket över.

Vad händer i Kassan? har och kommer Kassans verksamhet påverkas pga. Coronapandemin? Ser vi några utmaningar? I nuläget har vår verksamhet inte påverkats i någon större utsträckning. Om kassans verksamhet kommer påverkas i framtiden med anledning av Corona kan vi omöjligt svara på men det finns idag inga tecken eller faktorer som tyder på det. Vi har hittills följt den ekonomiska utvecklingen och samhället i stort och vi kommer fortsätta följa utvecklingen.

Vi kan alla vara trygga med att Kassan inte spekulerar med insatta medel. Säkerheten av utlånade medel i Kassan har ökat de senaste åren och borgenslånen minskar. Borgenslånen står idag för endast 2% av lånen, medan lån med säkerhet (pant och kapital) har ökat och står för 98% av lånen.

Om vi märker någon form av förändring som skulle kunna påverka Kassans verksamhet på något sätt kommer vi omedelbart informera er alla.

Med detta vill vi i styrelsen önska er en skön härlig avkopplande sommar. Var rädda om er och varandra genom att i nuläget håll avstånd.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen

 
Relaterade länkar
 
 
Sjunde Polisdistriktets Sparkassa, Ekonomisk förening
106 75 Stockholm
© Sjunde Polisdistriktets Sparkassa 2012
Hemsidan är producerad av Kostas Fraggidis