Om föreningen Våra delägare In- och utbetalningar Aktuella räntor Kalkylera Kontakta oss
Startsidan » Nyhetsbrev » 2019-07-03
 

Nyhetsbrev #2019|01
2019-07-03 | NYHETSBREV

Sommar och semestertider är här och vi är många som ser framemot skön avkoppling, och möjlighet att njuta av sol och värme.

Ekonomin tar dock aldrig ledigt och mycket händer runt omkring oss i världen som påverkar men för Kassans del är läget stabilt. I nuläget finns det inget som innebär att vi behöver göra några förändringar angående räntan så ränteläget är oförändrat. Vi ser att vi har många medlemmar som vill låna av Kassan. Tyvärr måste vi ibland säga nej på grund av brist i kontantkassan.

Om ni vill göra en extra insättning liten som stor i ert räntesparande kan ni hjälpa till med att möta den efterfrågan. Titta gärna och jämför vår ränta med andra så ser ni att Kassans ränta är fortsatt mycket attraktiv. Det finns utrymme för nya medlemmar i Kassan.

Under 2018 genomfördes cirka 4,000 transaktioner i kassan, vi fick cirka 20 nya medlemmar och ungefär lika många har avslutats under året. Andel lån med säkerhet i kapital, paanträtt eller pantbrev uppgår till 97% vilket är något högre andel gentemot 2017.

Med detta vill vi önska er er alla en riktigt skön och härlig sommar.

Styrelsen

 
Relaterade länkar
Nyhetsbrev #1 i PDF format
 
Sjunde Polisdistriktets Sparkassa, Ekonomisk förening
106 75 Stockholm
© Sjunde Polisdistriktets Sparkassa 2012
Hemsidan är producerad av Kostas Fraggidis