Om föreningen Våra delägare In- och utbetalningar Aktuella räntor Kalkylera Kontakta oss
Startsidan » Nyhetsbrev » 2018-12-22
 

Nyhetsbrev #2018|03
2018-12-22 | NYHETSBREV

Julen är nära, ett nytt år närmar sig och det innebär att vi faktiskt lämnar det 135:e verksamhetsåret i Kassan bakom oss. Visst är det stort och jag tror att många av oss känner historiens vingslag och den betydelsen Kassan haft för många medlemmar genom åren.

Kassans huvudsakliga syfte har varit och är fortfarande att hjälpa medlemmar. På senaste styrelsemötet beslutades att lämna räntan fortsatt oförändrad. Vi ser till vår glädje att vi har många medlemmar som vill låna av Kassan. Om ni vill göra en liten extra insättning i ert räntesparande kan ni hjälpa till med att möta den efterfrågan.

När det nu närmar sig ett nytt år så är det säkert många av oss som reflekterar över vart tar alla år vägen. Många känner kanske stress inför kommande helger andra ser fram emot sköna ledigheter, ja många känslor framkallas av jul och nyår av många olika anledningar.

Styrelsen hoppas att ni alla får tid och möjligheter till avkoppling med nära och kära och så ta väl hand om er och om varandra. Med detta vill vi önska er alla en riktigt GOD JUL och ett riktigt GOTT NYTT ÅR.

Styrelsen

 
Relaterade länkar
Nyhetsbrev #3 i PDF format
 
Sjunde Polisdistriktets Sparkassa, Ekonomisk förening
106 75 Stockholm
© Sjunde Polisdistriktets Sparkassa 2012
Hemsidan är producerad av Kostas Fraggidis