Om föreningen Våra delägare In- och utbetalningar Aktuella räntor Kalkylera Kontakta oss
Startsidan » Nyhetsbrev » 2018-06-20
 

Nyhetsbrev #2018|02
2018-06-20 | NYHETSBREV

Inför stundande semestertider så är det säkert många som undrar, hur blir det med vädret? Vi har haft en fantastisk vår och försommar och många funderar säkert över om soltimmarna och värmen nu är ”förbrukade” eller finns det mer kvar. Även om vi vill så kan vi inte påverka vädret och det blir som det blir.

Det vi däremot kan påverka är vår egen ekonomi och där har Kassan en viktig roll. I veckan hade vi styrelsemöte där styrelsen beslutade att lämna räntan oförändrad. Vi ser också till vår glädje att vi har många medlemmar som vill låna av Kassan. Tyvärr måste vi i dagsläget säga nej pga. brist i kontantkassan.

Om ni vill göra en liten extra insättning i ert räntesparande kan ni hjälpa till med att möta den efterfrågan. Titta gärna och jämför vår ränta med andra så ser ni att Kassans ränta är fortsatt mycket attraktiv. Det finns även utrymme för nya medlemmar i Kassan.

Kassan har alltid värnat om att skydda våra medlemmars personuppgifter så därför ser vi inga svårigheter att följa den nya Dataskyddsförordningen som förkortas GDPR (General Data Protection Regulation) och började gälla 25 maj. Klicka här för att komma till den artikeln.

Med detta vill vi önska er alla en riktigt skön och härlig sommar.

Styrelsen

 
Relaterade länkar
Nyhetsbrev #2 i PDF format
 
Sjunde Polisdistriktets Sparkassa, Ekonomisk förening
106 75 Stockholm
© Sjunde Polisdistriktets Sparkassa 2012
Hemsidan är producerad av Kostas Fraggidis