Om föreningen Våra delägare In- och utbetalningar Aktuella räntor Kalkylera Kontakta oss
Startsidan » Nyheter » 2015-09-22
 

Nyhetsbrev #2015|03
2015-09-22 | NYHETSBREV

I takt med att delar av sommaren regnade bort så dalade börserna också. Årets uppgång på Stockholmsbörsen raderades ut. Greklandskrisen dominerade nyheterna ett tag och den är väl bara temporärt uppskjuten. Och så nu stora orosmoln i broderlandet Finland. Det är i sådana tider som det känns skönt att ha hand om en verksamhet som den här kassan; där snabba vinster inte är moroten utan att medlemmarna hjälper varandra att spara och låna. Vid vår styrelsekonferens här om veckan konstaterade vi att medlemmarnas samlade kapital har växt med drygt 20 % under de senaste tre åren.

SPDSK RÄNTOR
Så väl Sveriges Riksbank som amerikanska Federal Reserve har nyligen beslutat att hålla styrräntan oförändrad. Kassan ser ingen anledning att välja någon annan väg. Vi har inga krångliga formler för att räkna på räntan utan det är ni medlemmar som är våra tentakler. Så länge tillräckligt många vill både spara och låna hos oss så ligger vår ränta rätt. Och så är det nu.

STYRELSEARBETET
De nya styrelsemedlemmarna har kommit bra in i arbetet. De gamla revisorerna Roland och Conny har trimmat in Mikael och Camilla i arbetet. Växlingen i styrelsen är där med genomförd och det är ett bra arbetslag som har hand om kassan och dess affärer.

HEMSIDAN (SPDSK.SE)
Det är glädjande att notera att vår hemsida har nära 10.000 träffar/besök per år. Vi försöker hålla den uppdaterad och aktuell. En del översyn krävs alltid och om ni har synpunkter så dela dem gärna med oss. Och om ni har bilder som ni tror skulle passa på sidan så är ni välkomna att skicka dem till någon av oss i styrelsen.

Nu är det dags att ta sig an höstens uppgifter och finna tid att njuta av det denna årstid har att erbjuda. Som till exempel en liten tur i svampskogen.

Ordföranden

 
Relaterade länkar
Nyhetsbrev #3 i PDF format
 
Sjunde Polisdistriktets Sparkassa, Ekonomisk förening
106 75 Stockholm
© Sjunde Polisdistriktets Sparkassa 2012
Hemsidan är producerad av Kostas Fraggidis