Om föreningen Våra delägare In- och utbetalningar Aktuella räntor Kalkylera Kontakta oss
Startsidan » Nyheter » 2015-04-07
 

Nyhetsbrev #2015|02
2015-04-07 | NYHETSBREV

Senatse ränteändringen här i kassan skedde i september förra året, under de då rekordlåga räntenivåerna som hade uppnåtts. Sedan dess har reporäntan åkter ner till noll och till och med en bra bit under det. Vid årsstämma och i nyhetsbrev har vi informerat om hur vi bevakar marknaden för att kunna reagera om behov uppstår för nya ändringar. Nu har vi kommit till det läget.

Med en reporänta på -0,25% börjar banker och kreditinstitut följa efter på ett sådant sätt att även vi måste korrigera för att inte få oönskat stor likviditet (det kostar oss att ha pengar på banken). Styrelsen har därför den 1 april beslutat att sänka samtliga för kassan gällande räntor med sextio punkter.

Annandag påsk. Luften ute lovar vår. Byggprojekt och annat kan locka denna årstid. Kassan ställer gärna upp med lån. Och vid räntesparande går det knappast att hitta bättre avkastning än här. Från en av de större svenska bankerna fick vi nyligen höra att de erbjuder sin egen personal 0,05% som förmånsränta vid sparande!

Ordföranden

 
Relaterade länkar
Nyhetsbrev #2 i PDF format
 
Sjunde Polisdistriktets Sparkassa, Ekonomisk förening
106 75 Stockholm
© Sjunde Polisdistriktets Sparkassa 2012
Hemsidan är producerad av Kostas Fraggidis