Om föreningen Våra delägare In- och utbetalningar Aktuella räntor Kalkylera Kontakta oss
Startsidan » Nyheter » 2014-12-22
 

Nyhetsbrev #2014|04
2014-12-22 | NYHETSBREV

Budgetkaos i Sveriges Riksdag. En reporänta som ligger på 0 %. Statliga konjunkturinstitutet talar i sin senaste prognos om en hämmad svensk tillväxt. Det är många faktorer att ha i åtanke när vi skall lägga oss på rätt räntenivå. I veckan som gick meddelade Riksbanken att det tycks som att räntehöjningar inte kommer att bli lämpliga förrän tidigast andra halvåret 2016.

I styrelsen känner vi att vi har hittat den nödvändiga balansen med de räntor vi lagt. Vi ser medlemmar som avsätter sparmedel och medlemmar som ansöker om lån. Just så som det ska fungera. För närvarande finns inga planer på förändringar.

Aktuellt låneläge
En viss lånekö uppstod under hösten. Tack vare insatta medel kunde kassan tillfredsställa denna och ansökningar kunde tillmötesgås.

Det är den fjärde söndagen i advent och jag har just gjort en liten extra insättning till kassan. Det känns bra att ha en del av sparandet undantagen börsens svängningar. Att spara för det lilla extra eller låna till det man drömt om. Med detta önskas alla medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År!.

Ordföranden

 
Relaterade länkar
Nyhetsbrev #4 i PDF format
 
Sjunde Polisdistriktets Sparkassa, Ekonomisk förening
106 75 Stockholm
© Sjunde Polisdistriktets Sparkassa 2012
Hemsidan är producerad av Kostas Fraggidis